Er det solfaktor i spraytan?


Nei. Spraytan har ingen UV-beskyttelse. Husk derfor høy solfaktor!
Bruker dere telt for å utføre spraytan?


Nei. Vi har et eget rom for spraytan.
Hva lukter spraytan?


Vår spraytan har en lett duft av kokosnøtt og vanilje.
Er det aldersgrense på spraytan?


Aldersgrensen på våre behandlinger er satt til 16 år. Er du under 18 år må du ta med underskrift/godkjenning fra dine foresatte.
Kan man dusje rett etter behandlingen?


For best mulig resultat anbefaler vi å vente 8 timer før man dusjer. Vi har også en "one hour solution" som du kan dusje av etter kun en time. Perfekt for deg om du har dårlig tid!
Kan gravide ta spraytan?


Du burde vente med spraytan til du er 3 måneder på vei. Deretter er det ingen problem! Ved graviditet øker sjansen for pigmentflekker med 75%. Dermed er spraytan det absolutt sunneste alternativet for deg som er gravid! Vår spraytan er 100% økologisk og naturlig, og derfor perfekt for deg som er gravid.
Blir man oransje?


Nei. Merket vi bruker er av høy kvalitet og gir en jevn og naturlig brunfarge helt uten oransje undertoner!
Hvor tan blir man?


Du kan selv velge ønsket brunfarge. Vi har hele 5 forskjellige farger, og vi hjelper deg med å finne en nyanse som passer din hudtone. Du kan få alt fra en lett glød, til en dyp, mørk farge. Love it!
Hvor lenge varer brunfargen?


Fargen varer i 4-7 dager avhengig av din hudtype, samt før- og etterbehandling. Følg våre råd, så øker du sjansen for at fargen varer lengst mulig.
Har dere noen tips til best resultat?


- Barber deg dagen før behandlingen. - Skrubb kroppen grundig i forkant. - Møt opp uten deodorant, gammel farge, sminke eller bodylotion. - Gå i løse klær den første dagen. - Unngå å dusje de første 8 timene etter behandlingen.
Hva hvis jeg har sensitiv hud?


Vår spraytan er laget av naturlige ingredienser og inneholder aloe vera som lindrer irritasjon. Den inneholder heller ikke parabener eller alkohol, perfekt for deg med sensitiv hud! Dersom du har svært sensitiv hud anbefaler vi at du kommer innom å teste på en liten plass på kroppen for å se om det virker irriterende på din hud <3 Vi har hatt mange kunde med sensitiv hud, og vår spraytan har ikke gjort dem verre.
Når er fargen på sitt fineste?


Fargen er finest etter 1-2 dager. Vi anbefaler at du kommer et par dager før dersom du skal i en spesiell anledning.
Blir det stygt når man må kle på seg klær rett etter behandlingen?


Nei! Vår spraytan har en tørr konsistens, og tørker hurtig. Vi føner deg også tørr etter behandlingen.
Hva har man på seg under behandlingen?


Du får utdelt engangstruse, hette og sticky feet. Vi har også en engangs-BH dersom du ønsker det <3 Du er hjertelig velkommen til å komme i ditt eget undertøy.
Blir fargen jevn?


Yaas girl! Når du blir sprayet unngår du flekker og ujevnheter som man ofte får ved å påføre seg vanlig selvbruningskrem. Vi har gode teknikker som sørger for at du får en jevn og fin farge på hele kroppen. No worries! En jevn og flott farge er en av mange fordeler med vår spraytan.
Hva er egentlig spraytan?


Spraytan er en rask, effektiv og trygg måte å bli brun på - helt uten å måtte utsette huden din for farlige UV-stråler! Spraytan innebærer at en av våre teknikere sprayer en spraytanvæske på kroppen din ved bruk av profesjonelt utstyr og produkter. Vi har stor ekspertise innenfor spraytan, og du vil få en jevn og fin brunfarge. That glow though!
Jeg har et par kilo ekstra... vil jeg få et bra resultat?


Det går helt fint! Det blir ingen skille. Vi sprayer jenter i alle former og fasonger, og alle får et flawless resultat. Kom som du er <3

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

PO Box 1740

Santa Ynez, CA  93460

800-563-3183

© 2014-2019 Santa Ynez Valley Wine Country Association